Metallican konsertin aikataulut sekä julkisen liikenteen lisävuorot vahvistuneet!

📸: Brett Murray

📸: Brett Murray

Tuotantohefemme Mr. Tom on saanut vahvistettua konserttipäivän aikataulut artistilta, ja kumppanimme VR ja Onnibus ovat vahvistaneet meille konserttipäivän aikataulut junien ja bussien osalta, joten nyt voi alkaa suunnittelemaan konserttipäivän askelmerkkejä!

Suosittelemme ostamaan juna/bussiliput ajoissa ja saapumaan jo päiväsaikaan Hämeenlinnaan nauttimaan keikkatunnelmasta, sillä Metallican konsertti on loppuunmyyty ja tapahtumaan on saapumassa 55 000 Metallica-fania rokkaamaan yhtyeen kanssa.

Konsertin arvioidut aikataulut:

Ovet klo 15
n. klo 18.45 Bokassa (NO)
n. klo 19.45 Ghost (SWE)
n. klo 21.15 Metallica

Tapahtuma päättyy klo 24 mennessä.
*Aikataulut ovat arvioita ja voi muuttua vielä tapahtumapäivänä, seuraathan ajankohtaisia tietoja osoitteesta www.metallicafinland.fi sekä tapahtuman FB Eventia

VR Lisäjunat
Hämeenlinnaan pääset junalla näppärästi Helsingin ja Tampereen suunnista. Keikan jälkeen lähtee sekä kaukoliikenteen että lähiliikenteen junia Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntiin. Varmista paikkasi ja osta liput tästä!

Onnibus Erikoisvuorot
Erityiset Metallica -paluukuljetukset liikennöidään mm. Helsinkiin, Lahteen, Turkuun ja Tampereelle! Linja-autot lähtevät Kantolan Tapahtumapuistosta 17.7. klo 00:30, tai myöhemmin konsertin viivästyessä. Aikaisen varaajan etuhinta alkaen 9€ + 1€ varausmaksu voimassa 27.5. asti, lisätietoja löydät täältä! Varaa lippusi pian ja varmista paikkasi paluukyydissä!

Autoilijat: Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä, mutta Metallican konserttiin tullaan järjestämään rajallinen määrä erillisiä parkkialueita. Näistä ja muista liikennejärjestelyistä tiedotetaan heti kun liikennejärjestelyt vahvistuvat! Kaikki saapumiseen liittyvät infot täydennetään nettisivujen “Saapuminen”-osioon, joten seurailkaa tapahtuman nettisivuja täydennysten osalta!