METALLICAN TALKOOREKRY NYT AUKI!

LN-TalkooRekry-1200x628.jpg

Talkootyö on tärkeä osa onnistuneen konserttikokemuksen toteuttamista. Talkoolaiset pääsevät paraatipaikalle tapahtumatuotannon maailmaan kurkistamaan, mitä kaikkea jättikonsertin tuottaminen pitää sisällään. Tapahtuman kulisseihin tutustumisesta kiinnostuneet voivat nyt hakea talkoolaisiksi Metallican jättikonserttiin Hämeenlinnaan!

Haemme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin tapahtumaviikolle.

Aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöstä ei tarvitse olla, sillä ohjeistamme sinut tuleviin tehtäviisi. Talkoolaisilta edellytämme 16 vuoden ikää ja hyvää asennetta. Päivittäinen työaika on 8 tuntia, pitäen sisällään taukoja. Talkootyöläisenä pääset myös nauttimaan Metallican konsertista ystäväsi kanssa. Hakuaika päättyy 24.5.2019.

Voit myös halutessasi työskennellä eri työtehtävissä tapahtumaviikolla, muistathan siis mainita asiasta hakemuksessasi jos useampi nappaa!

Tule mukaan rakentamaan kesän isointa rock-konserttia!

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT TÄÄLTÄ