Metallica HĂ€meenlinnassa 16.7.2019 - SOLD OUT đŸ”„đŸ”„đŸ”„

Metallica ilmoitti syyskuussa palaavansa “WorldWired”-kiertueellaan Suomeen vuoden 2019 kesĂ€llĂ€, tĂ€llĂ€ kertaa jĂ€ttitapahtumistaan tunnettuun Kantolan Tapahtumapuistoon, HĂ€meenlinnaan. Konsertin liput tulivat myyntiin perjantaina 28.9.2018 - lipunmyynti kĂ€ynnistyi vauhdikkaammin kuin yksikÀÀn aiempi Kantolan Tapahtumapuistossa jĂ€rjestetty konsertti ja alkuvuodesta 2019 konsertin kaikki lipputyypit olivat loppuunmyyty. Kantolan tapahtumapuistossa jĂ€rjestettĂ€vÀÀn Metallican konserttiin on nyt myyty 55 000 lippua, joten ensi heinĂ€kuussa Kantolassa juhlistetaan taas kesĂ€n suurinta rock-konserttia!

Nyt on siis aika alkaa suunnittelemaan tulevan kesĂ€n retkeĂ€ HĂ€meenlinnaan. Tulemme kevÀÀn edetessĂ€ julkaisemaan tietoja saapumiseen (junat/bussit), alueen tarjontaan, kaupungin tapahtumiin ja palveluihin liittyen, seurailkaa siis kanaviamme sillĂ€ paljon hyödyllistĂ€ infoa tulossa. TĂ€ssĂ€ vaiheessa jo muistutamme, ettĂ€ tapahtumaan saapumiseen kannattaa varata hyvin aikaa, sillĂ€ alueella on sinun ja ystĂ€viesi lisĂ€ksi 55 000 muuta Metallica-fania – tehdÀÀn nĂ€istĂ€ juhlista ikimuistoiset ja tuodaan hyvĂ€ fiilis sekĂ€ malttia matkaan! Muistakaa osallistua myös konsertin Facebook-tapahtumaan, siellĂ€ pÀÀset fiilistelemÀÀn tulevaa keikkaa muiden fanien kanssa 👊

TÀstÀ se taas lÀhtee!

KONSERTTI:

Metallica WorldWired Tour 2019
+ Special Guests: Ghost, Bokassa
Ti 16.7.2019 Kantolan tapahtumapuisto, HĂ€meenlinna
Portit avataan klo 15
Esiintymisaikataulut julkistetaan niiden vahvistuttua