Metallica rikkoi yleisöennätyksen eilen Kantolan tapahtumapuistossa!

Photo 📸 Brett Murray

Photo 📸 Brett Murray

Metallica rikkoi eilen, tiistaina 16. heinäkuuta yleisöennätyksen Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa. Metallica esiintyi tiistaina 55 500 ihmiselle Kantolan tapahtumapuistossa, joka on samalla Metallican suurin yksittäinen konsertti Suomessa, ennätysajassa loppuunmyyty sekä ennätysyleisö Kantolan tapahtumapuiston esiintyjähistoriassa.

Metallican toukokuussa käynnistynyt ”WorldWired Tour” -kiertue jatkaa yleisöennätysten rikkomista Euroopassa. Massiivisen tuotannon omaava ”WorldWired Tour” on myynyt tähän mennessä noin 1,5 miljoonaa konserttilippua 25 konsertilla, 20 Euroopan maassa. Kiertue päättyy elokuussa Saksaan. Eilen, tiistaina 16. heinäkuuta Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa Metallica rikkoi tapahtumapuiston yleisöennätyksen esiintymällä 55 500 Metallica-fanille. Konsertti on samalla Kantolan tapahtumapuiston vilkkaimmin loppuunmyynyt konsertti ja Metallican suurin yksittäinen konsertti Suomessa.

🤘KIITOS METALLICA JA KIITOS YLEISÖ!🤘

Metallican konsertti lähestyy - lue saapumisohjeet tarkasti!

Hämeenlinnassa on useita poikkeusliikennejärjestelyitä - perehdy hyvin ohjeisiin ennen saapumista!

Hämeenlinnassa on useita poikkeusliikennejärjestelyitä - perehdy hyvin ohjeisiin ennen saapumista!

Tiistaina 16.7. Metallica tuo massiivisen WorldWired-kiertueensa Hämeenlinnaan, jonka johdosta myös lähes tuplaamme päiväksi Hämeenlinnan asukasluvun! Tapahtumapäivänä 55 000 Metallica-fania Kantolan tapahtumapuistoon, joten kaupunki tulee täyttymään ja ruuhkautumaan. Erityisesti kaupungin sisääntuloväylät ja tapahtuman sisääntuloportit tulevat ajoittain ruuhkautumaan tapahtumapäivänä fanien virratessa tapahtumapuistoon. 🕒 Suosittelemmekin saapumaan jo heti porttien auettua alueelle (klo 15), sillä mikäli ajatuksena on tulla "just ennen Metallicaa" paikalle - on todennäköistä, että jäät ruhkaisimpaan aikaan jonoihin, niin sisääntullessa, anniskelupisteillä ja tuotemyyntipisteillä. 🕒

🤘Varataan mukaan aikaa, malttia ja juhlamieltä, että Metallican suurimmasta Suomen keikasta tulee ikimuistoinen!🤘

Aikataulut:
Portit avataan klo 15
Noin klo 18.45 Bokassa
Noin klo 19.45 Ghost
Noin klo 21.15 Metallica

*Aikataulut ovat arvioita ja voivat muuttua tapahtumapäivänäkin

Autolla tulossa?

Tapahtumapäivänä Hämeenlinnassa on useampia poikkeuksia liikennejärjestelyissä, luethan siis tulo-ohjeet tarkkaan läpi. Mikäli saavut autolla, on ensisijaisen tärkeää noudattaa annettuja ohjeita ja seurata poikkeusliikennemerkkejä liikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Poikkeusliikennejärjestelyt koskettavat Helsingistä, Tampereelta, Turun ja Lahdesta päin tulevia autoilijoita. Lue saapumisohjeet täältä!

Poikkeusliikennejärjestelyt Kantolan alueella:

  • Vanajantie on tapahtumapäivänä yksisuuntainen, jonne ajo käy keskustan kautta.

  • Vanajantie suljetaan alkuillasta, joten Drop off -piste peruskyytiläisille ei ole käytössä tapahtuman jälkeen. Sovithan siis noutopaikan esim. keskustaan. (Tämä ei kosketa liikuntarajoitteisia konserttivieraita)

  • Tie VT10 Kantolan läheisyyteen suljetaan ennen konsertin päättymistä tuloliikenteeltä konsertin poistumisliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Kantolaan päin ei siis pääse ajamaan VT10 kautta konsertin päätyttyä.

Junalla tulossa?

Konserttipäivä on tiistaina, joka tulee ruuhkauttamaan junaliikenteen myös normaalista työliikenteestä klo 16 eteenpäin. Kannattaa siis varata hyvin aikaa myös junalla saapumiseen ja saapumaan jo päiväsaikaan nauttimaan tapahtuma-alueen antimista jo heti porttien auettua, jotta pääset rauhassa nauttimaan Metallican keikkatunnelmasta muiden fanien kanssa! Junaliput kannattaa ostaa etukäteen, lähijunissa ei ole lipunmyyntiä ja kaukojunatkin täyttyvät kovaa vauhtia. VR on vastikään julkaissut uuden mobiilisovelluksen, josta näkee kaikkien junien aikataulut ja voi ostaa lippuja sekä kauko- että lähijuniin. Lue lisää täältä ja nappaa liput haltuun! Myös paluulikenteen liput kannattaa ostaa ennakkoon, sillä ensimmäiset lisävuorot keikan jälkeen Helsinkiin ja Tampereelle ovat täyteenvarattu!

Onnibussilla tulossa?

Myös konsertin yhteistyökumppani, Onnibus kuljettaa konserttivieraita keikalle ja sieltä kotiin! Joitakin kyytejä on vielä myynnissä Onnibusin sivuilla. Paluubussit lähtevät n. klo 00.30 aikoihin. Huom! Onnibusin lisävuorot eivät siis lähde linja-autoasemalta vaan Onnibusin bussipysäkki on Puusepänkadun ja Vanajantien kulmassa (sijainti saapumiskartalla on noin taksitolpan kohdalla). Kulku pysäkille käy pääportilta Puusepän katua pitkin Vanajantielle.

Tilausajobussilla tulossa?

Oletteko varanneet seurueellenne bussin, joka kuljettaa köörin konserttiin ja takaisin? Tilausajobussit ovat voineet lunastaa pysäköintiluvan tapahtumajärjestäjän puolesta järjestetylle pysäköintialueelle Vanajantielle. Pysäköintilupia on ollut rajallinen määrä myynnissä ja ne ovat loppuunmyyty. Pysäköintiluvasta maksaneet tilausajobussit voivat pysäköidä Vanajantien varteen, josta asiakkaat pääsevät kävelemään Puusepänkatua pitkin Kantolan tapahtumapuiston pääportille.

HUOM! Vain tilausajobussit, jotka ovat lunastaneet parkkipaikan tapahtumajärjestäjän puolesta, pääsevät kuljettamaan asiakkaansa Vanajantien varteen. Muut kuin parkkipaikan lunastaneet eivät pääse ajamaan Vanajantielle jättämään asiakkaita kyydistä / noutamaan asiakkaita konsertin jälkeen.

Hämeenlinnan kaupungin puolesta on järjestetty erillinen pysähtymis/noutopaikka busseille, jotka eivät ole lunastaneet parkkilupaa - lue lisää täältä!

Hämeenlinnan keskustasta tulossa?

Konserttialueelle saavutaan keskustasta kävelyreittiä Vanajantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Voit saapua alueelle kävellen tai pyörällä. Sisäänpääsyportit konserttialueelle sijaitsevat Puusepänkadulla. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa, kävelymatkaa Hämeenlinnan rautatieasemalta ja linja-autoasemalta pääporteille on noin 3 kilometriä. Kävelyreitin paikalle opastaa Hämeenlinnan kaupungin opasteet, näet reitin myös tästä!

Konsertin jälkeen huomioitavaa!

Tapahtuma päättyy n. klo 24, tapahtuma-alueen anniskelualue palvelee konserttivieraita noin puoli tuntia konsertin päättymisen jälkeen. Konsertista poistuu samaan aikaan 55 000 konserttivierasta, joten poistumiseen kannattaa varata reilusti aikaa, kärsivällisyyttä ja juhlamieltä, sillä alue tulee ruuhkautumaan kun kaikki kanssajuhlijat poistuvat alueelta samaan aikaan. Varaathan konsertin jälkeen poistumiseen reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Hämeenlinnassa on poistuvan konserttiyleisön lisäksi runsaasti liikenteen poikkeusjärjestelyjä.

Kesän suurin rock-konsertti kahden viikon päästä Hämeenlinnassa - Lue vinkkejä käytännön järjestelyistä!

Kesän suurin rock-konsertti kahden viikon päästä Hämeenlinnassa - Lue vinkkejä käytännön järjestelyistä!

Metallican odotettu Hämeenlinnan konsertti lähestyy! Tapahtumapäivänä Hämeenlinnaan on odotettavissa 55 000 konserttivierasta juhlimaan Metallican kanssa, joten kaupungin kulkuväylät ja erityisesti tapahtuman sisääntuloportit tulevat ajoittain ruuhkautumaan tapahtumapäivänä. Lue käytännönvinkit mm. konserttiin saapumiseen liittyen!

Metallican konsertin aikataulut sekä julkisen liikenteen lisävuorot vahvistuneet!

📸: Brett Murray

📸: Brett Murray

Tuotantohefemme Mr. Tom on saanut vahvistettua konserttipäivän aikataulut artistilta, ja kumppanimme VR ja Onnibus ovat vahvistaneet meille konserttipäivän aikataulut junien ja bussien osalta, joten nyt voi alkaa suunnittelemaan konserttipäivän askelmerkkejä!

Suosittelemme ostamaan juna/bussiliput ajoissa ja saapumaan jo päiväsaikaan Hämeenlinnaan nauttimaan keikkatunnelmasta, sillä Metallican konsertti on loppuunmyyty ja tapahtumaan on saapumassa 55 000 Metallica-fania rokkaamaan yhtyeen kanssa.

Konsertin arvioidut aikataulut:

Ovet klo 15
n. klo 18.45 Bokassa (NO)
n. klo 19.45 Ghost (SWE)
n. klo 21.15 Metallica

Tapahtuma päättyy klo 24 mennessä.
*Aikataulut ovat arvioita ja voi muuttua vielä tapahtumapäivänä, seuraathan ajankohtaisia tietoja osoitteesta www.metallicafinland.fi sekä tapahtuman FB Eventia

VR Lisäjunat
Hämeenlinnaan pääset junalla näppärästi Helsingin ja Tampereen suunnista. Keikan jälkeen lähtee sekä kaukoliikenteen että lähiliikenteen junia Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntiin. Varmista paikkasi ja osta liput tästä!

Onnibus Erikoisvuorot
Erityiset Metallica -paluukuljetukset liikennöidään mm. Helsinkiin, Lahteen, Turkuun ja Tampereelle! Linja-autot lähtevät Kantolan Tapahtumapuistosta 17.7. klo 00:30, tai myöhemmin konsertin viivästyessä. Aikaisen varaajan etuhinta alkaen 9€ + 1€ varausmaksu voimassa 27.5. asti, lisätietoja löydät täältä! Varaa lippusi pian ja varmista paikkasi paluukyydissä!

Autoilijat: Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä, mutta Metallican konserttiin tullaan järjestämään rajallinen määrä erillisiä parkkialueita. Näistä ja muista liikennejärjestelyistä tiedotetaan heti kun liikennejärjestelyt vahvistuvat! Kaikki saapumiseen liittyvät infot täydennetään nettisivujen “Saapuminen”-osioon, joten seurailkaa tapahtuman nettisivuja täydennysten osalta!

Metallica Hämeenlinnassa 16.7.2019 - SOLD OUT 🔥🔥🔥

Metallica ilmoitti syyskuussa palaavansa “WorldWired”-kiertueellaan Suomeen vuoden 2019 kesällä, tällä kertaa jättitapahtumistaan tunnettuun Kantolan Tapahtumapuistoon, Hämeenlinnaan. Konsertin liput tulivat myyntiin perjantaina 28.9.2018 - lipunmyynti käynnistyi vauhdikkaammin kuin yksikään aiempi Kantolan Tapahtumapuistossa järjestetty konsertti ja alkuvuodesta 2019 konsertin kaikki lipputyypit olivat loppuunmyyty. Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävään Metallican konserttiin on nyt myyty 55 000 lippua, joten ensi heinäkuussa Kantolassa juhlistetaan taas kesän suurinta rock-konserttia!

Nyt on siis aika alkaa suunnittelemaan tulevan kesän retkeä Hämeenlinnaan. Tulemme kevään edetessä julkaisemaan tietoja saapumiseen (junat/bussit), alueen tarjontaan, kaupungin tapahtumiin ja palveluihin liittyen, seurailkaa siis kanaviamme sillä paljon hyödyllistä infoa tulossa. Tässä vaiheessa jo muistutamme, että tapahtumaan saapumiseen kannattaa varata hyvin aikaa, sillä alueella on sinun ja ystäviesi lisäksi 55 000 muuta Metallica-fania – tehdään näistä juhlista ikimuistoiset ja tuodaan hyvä fiilis sekä malttia matkaan! Muistakaa osallistua myös konsertin Facebook-tapahtumaan, siellä pääset fiilistelemään tulevaa keikkaa muiden fanien kanssa 👊

Tästä se taas lähtee!

KONSERTTI:

Metallica WorldWired Tour 2019
+ Special Guests: Ghost, Bokassa
Ti 16.7.2019 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
Portit avataan klo 15
Esiintymisaikataulut julkistetaan niiden vahvistuttua

Metallican Hämeenlinnan konserttiin myyty 50 000 lippua!

Metallica WorldWired -kiertueen Hämeenlinnan konsertin liput lähtivät viime perjantaina myyntiin. Myyntiinmenopäivä oli ennätysvilkas, myynti käynnistyi vauhdikkaammin kuin yksikään aiempi Kantolan Tapahtumapuistossa järjestetty konsertti!

Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävään konserttiin on myyty nyt jo 50 000 lippua, joten ensi heinäkuussa Kantolassa juhlistetaan taas kesän suurinta rock-konserttia – tällä kertaa Metallican säestyksellä.

Olemme erittäin iloisia ennätyksellisestä lippukysynnästä - emme malta odottaa, että pääsemme taas Hämeenlinnaan juhlistamaan Metallica-fanien kanssa kesän suurinta rock-konserttia”, yhtyeen Suomeen tuovan Live Nation Finlandin promoottori Scott Lavender kertoo.

Kantolan Tapahtumapuistossa on aiemmin esiintynyt:

2015 AC/DC
2016 Iron Maiden
2017 Guns N’ Roses

Lippuja ja VIP-paketteja vielä saatavilla, käy nappaamassa omasi täältä!