Metallican konsertin aikataulut sekä julkisen liikenteen lisävuorot vahvistuneet!

📸: Brett Murray

📸: Brett Murray

Tuotantohefemme Mr. Tom on saanut vahvistettua konserttipäivän aikataulut artistilta, ja kumppanimme VR ja Onnibus ovat vahvistaneet meille konserttipäivän aikataulut junien ja bussien osalta, joten nyt voi alkaa suunnittelemaan konserttipäivän askelmerkkejä!

Suosittelemme ostamaan juna/bussiliput ajoissa ja saapumaan jo päiväsaikaan Hämeenlinnaan nauttimaan keikkatunnelmasta, sillä Metallican konsertti on loppuunmyyty ja tapahtumaan on saapumassa 55 000 Metallica-fania rokkaamaan yhtyeen kanssa.

Konsertin arvioidut aikataulut:

Ovet klo 15
n. klo 18.45 Bokassa (NO)
n. klo 19.45 Ghost (SWE)
n. klo 21.15 Metallica

Tapahtuma päättyy klo 24 mennessä.
*Aikataulut ovat arvioita ja voi muuttua vielä tapahtumapäivänä, seuraathan ajankohtaisia tietoja osoitteesta www.metallicafinland.fi sekä tapahtuman FB Eventia

VR Lisäjunat
Hämeenlinnaan pääset junalla näppärästi Helsingin ja Tampereen suunnista. Keikan jälkeen lähtee sekä kaukoliikenteen että lähiliikenteen junia Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntiin. Varmista paikkasi ja osta liput tästä!

Onnibus Erikoisvuorot
Erityiset Metallica -paluukuljetukset liikennöidään mm. Helsinkiin, Lahteen, Turkuun ja Tampereelle! Linja-autot lähtevät Kantolan Tapahtumapuistosta 17.7. klo 00:30, tai myöhemmin konsertin viivästyessä. Aikaisen varaajan etuhinta alkaen 9€ + 1€ varausmaksu voimassa 27.5. asti, lisätietoja löydät täältä! Varaa lippusi pian ja varmista paikkasi paluukyydissä!

Autoilijat: Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä, mutta Metallican konserttiin tullaan järjestämään rajallinen määrä erillisiä parkkialueita. Näistä ja muista liikennejärjestelyistä tiedotetaan heti kun liikennejärjestelyt vahvistuvat! Kaikki saapumiseen liittyvät infot täydennetään nettisivujen “Saapuminen”-osioon, joten seurailkaa tapahtuman nettisivuja täydennysten osalta!

Metallica Hämeenlinnassa 16.7.2019 - SOLD OUT 🔥🔥🔥

Metallica ilmoitti syyskuussa palaavansa “WorldWired”-kiertueellaan Suomeen vuoden 2019 kesällä, tällä kertaa jättitapahtumistaan tunnettuun Kantolan Tapahtumapuistoon, Hämeenlinnaan. Konsertin liput tulivat myyntiin perjantaina 28.9.2018 - lipunmyynti käynnistyi vauhdikkaammin kuin yksikään aiempi Kantolan Tapahtumapuistossa järjestetty konsertti ja alkuvuodesta 2019 konsertin kaikki lipputyypit olivat loppuunmyyty. Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävään Metallican konserttiin on nyt myyty 55 000 lippua, joten ensi heinäkuussa Kantolassa juhlistetaan taas kesän suurinta rock-konserttia!

Nyt on siis aika alkaa suunnittelemaan tulevan kesän retkeä Hämeenlinnaan. Tulemme kevään edetessä julkaisemaan tietoja saapumiseen (junat/bussit), alueen tarjontaan, kaupungin tapahtumiin ja palveluihin liittyen, seurailkaa siis kanaviamme sillä paljon hyödyllistä infoa tulossa. Tässä vaiheessa jo muistutamme, että tapahtumaan saapumiseen kannattaa varata hyvin aikaa, sillä alueella on sinun ja ystäviesi lisäksi 55 000 muuta Metallica-fania – tehdään näistä juhlista ikimuistoiset ja tuodaan hyvä fiilis sekä malttia matkaan! Muistakaa osallistua myös konsertin Facebook-tapahtumaan, siellä pääset fiilistelemään tulevaa keikkaa muiden fanien kanssa 👊

Tästä se taas lähtee!

KONSERTTI:

Metallica WorldWired Tour 2019
+ Special Guests: Ghost, Bokassa
Ti 16.7.2019 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
Portit avataan klo 15
Esiintymisaikataulut julkistetaan niiden vahvistuttua

Metallican Hämeenlinnan konserttiin myyty 50 000 lippua!

Metallica WorldWired -kiertueen Hämeenlinnan konsertin liput lähtivät viime perjantaina myyntiin. Myyntiinmenopäivä oli ennätysvilkas, myynti käynnistyi vauhdikkaammin kuin yksikään aiempi Kantolan Tapahtumapuistossa järjestetty konsertti!

Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävään konserttiin on myyty nyt jo 50 000 lippua, joten ensi heinäkuussa Kantolassa juhlistetaan taas kesän suurinta rock-konserttia – tällä kertaa Metallican säestyksellä.

Olemme erittäin iloisia ennätyksellisestä lippukysynnästä - emme malta odottaa, että pääsemme taas Hämeenlinnaan juhlistamaan Metallica-fanien kanssa kesän suurinta rock-konserttia”, yhtyeen Suomeen tuovan Live Nation Finlandin promoottori Scott Lavender kertoo.

Kantolan Tapahtumapuistossa on aiemmin esiintynyt:

2015 AC/DC
2016 Iron Maiden
2017 Guns N’ Roses

Lippuja ja VIP-paketteja vielä saatavilla, käy nappaamassa omasi täältä!