USEIN KYSYTTYÄ

AIKATAULU

Klo 15 portit konserttialueelle avataan ja aloitetaan turvatarkastukset, samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi. Huomioithan kuitenkin, että myös narikkaan jätetyt tavarat ja tapahtuman aikana narikasta noudetut tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

Arvioidut soittoajat:

Noin klo 18.45 Bokassa

Noin klo 19.45 Ghost

Noin klo 21.15 Metallica

Huom! Annetut soittoajat ovat arvioituja ja saattavat muuttua vielä keikkapäivänäkin.

Tapahtuma päättyy viimeistään klo 24.

GOLDEN CIRCLE

Kaikki lipputyypit ovat loppuunmyyty. Myynnissä on peruslippujen lisäksi rajattu määrä Golden Circle -lippuja. Golden Circle -alue sijaitsee lavan etuosassa, sijainnin näet tästä kartasta. Lavarakenteen sisällä olevaan Snake Pitiin ei erikseen ole myynnissä lippuja, lukuunottamatta The Dream No More Experience -pakettia. GC -lippujen hinta palvelumaksuineen alkaen 109 €.

Ikäraja

Ikäraja tapahtumaan on 5 vuotta, mutta alle 14-vuotiaat konserttivieraat tarvitsevat turvallisuussyistä mukaansa yli 18-vuotiaan huoltajan. Huomaathan, että jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun iästä riippumatta.

Kantolan tapahtumapuisto ja Hämeenlinna

Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee Hämeenlinnassa, noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Hämeenlinnaan saavut helpoiten junalla tai linja-autolla. Kantolan tapahtumapuisto on vain noin 3 km päässä rautatieasemalta ja n. 3 km linja-autoasemalta sekä kaupungin keskustasta.

Lisätietoja Hämeenlinnasta ja tapahtumapaikasta löydät Kantolan tapahtumapuiston verkkosivuilta.

Liikennejärjestelyt JA PYSÄKÖINTI

Saavuthan Hämeenlinnaan hyvissä ajoin ja varaathan aikaa ja juhlamieltä tapahtumapaikalle saapumiseen. Kaupungin kulkuväylät ja erityisesti tapahtuman sisääntuloportti voivat ruuhkautua. Hämeenlinnan keskustassa parkkitilaa on erittäin rajallinen määrä, joten suosittelemme autoilijoita jättämään autoja liityntäpysäköintipaikoille ja saapumaan Hämeenlinnaan julkisilla kulkuneuvoilla. Tarkempaa infoa liikenteen poikkeusjärjestelyistä ja pysäköintimahdollisuuksista julkaistaan lähempänä konserttia.

Liput

Konsertin liput ovat loppuunmyyty. Metallican konsertin ainoa virallinen lipunmyyjä on Ticketmaster. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Olemme törmänneet useisiin epärehellisiin nettikauppiaisiin, jotka maksun saatuaan eivät toimita virallisia sisäänpääsyyn oikeuttavia lippuja. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki lippuväärennökset ilmoitetaan poliisille.

Liput palvelumaksuineen alkaen 89 € (peruslippu) / 109 € (Golden Circle)
Myynnissä on myös VIP-paketteja, lisätietoa täältä.
Ostorajoitus 6 kpl / ostaja.

Kaikki liput ovat numeroimattomille seisomapaikoille.

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, vaan niillä pääsee alueelle vain kerran sisään. Kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

ALBUMI LIPUNOSTANEILLE:

Lipun ostaneilla on mahdollisuus saada omakseen Metallican Hardwired... To Self-Destruct -albumi! Voit valita albumin joko CD-versiona tai digitaalisena versiona.

Toimitamme lipun ostaneille koodin ja linkin albumin lunastusta varten tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen (yksi koodi per lippu, jokaista koodia voi käyttää vain kerran). Jos sinulla jo on Hardwired... To Self-Destruct -albumi, voit lahjoittaa koodin eteenpäin esim. perheellesi, ystävällesi tai kollegallesi. Lisätietoa albumin lahjoittamisesta saat linkistä, joka sinulle lähetetään.

*Valitessasi CD-version, sinulta veloitetaan postituskulut erikseen.

Majoitus

Tapahtuma-alueen yhteydessä ei ole omaa leirintäaluetta. Hämeenlinnan majoitusmahdollisuuksista löydät tietoa Kantolan verkkosivuilta.

MAKSUTAVAT

Ticketmasterin verkkokaupassa käyvät seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksut: Op-Pohjola, Nordea, Aktia, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Oma Säästöpankki, POP-pankki

Luottokortit: American Express, Visa, MasterCard

Muut maksutavat: Klarna, Ticketmaster Suomen lahjakortti

Kulttuurisetelit ja Arvosetelit: Kulttuurisetelit (Smartum, Edenred, E-passi) toimivat myymäläkohtaisesti Ticketmasterin Lippukaupoissa (ei verkkokaupassa). Tarkistathan palveluntarjoajan verkkosivulta käyttökohdehausta vastaanottaako lähin lippukauppasi kyseistä maksutapaa. Lisätietoa kulttuuriseteleistä löydät täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää maksutavoista, olethan suoraan yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun.

Myyntipaikat

Ota yhteyttä: Live Nation Finland / Anu Kauppi, anu.kauppi(at)livenation.fi, puh. 040 520 1234

PYÖRÄTUOLILIPUT

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Tietoa pyörätuolilipuista löydät sivuilta kohdasta ‘Esteettömyys’.

SAAPUMINEN

Hämeenlinnaan saavut helpoiten junalla tai bussilla, ja myös paluu sujuu kaikkein kätevimmin julkisilla kulkuneuvoilla! Kantolan tapahtumapuisto on vain noin 3 km päässä rautatieasemalta ja noin 3 km linja-autoasemalta sekä kaupungin keskustasta, ja sinne pääsee helposti kävellen. Lisätietoa saapumisesta Kantolaan löydät täältä: metallicafinland.fi/saapuminen


Jos et löytänyt vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kantola(at)livenation.fii