TAPAHTUMA-ALUE

Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee Hämeenlinnassa, noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Hämeenlinnaan saavut helpoiten junalla tai linja-autolla. Kantolan tapahtumapuisto on vain noin 3 km päässä rautatieasemalta ja n. 3 km linja-autoasemalta sekä kaupungin keskustasta. Lue lisää alueelle saapumisesta täältä!

Klo 15 portit konserttialueelle avataan ja aloitetaan turvatarkastukset, samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Tapahtumapäivänä Hämeenlinnaan on odotettavissa 55 000 konserttivierasta juhlimaan Metallican kanssa, joten kaupungin kulkuväylät ja erityisesti tapahtuman sisääntuloportit tulevat ajoittain ruuhkautumaan tapahtumapäivänä, ja varaamaan hyvin aikaa, kärsivällisyyttä ja juhlamieltä konserttiin saapumiseen. Tapahtumapäivänä Hämeenlinnassa on useampia poikkeuksia liikennejärjestelyissä, luethan siis tulo-ohjeet tarkkaan läpi. Konserttipäivä on tiistaina, joka tulee ruuhkauttamaan junaliikenteen myös normaalista työliikenteestä. Suosittelemmekin näistä syistä saapumaan paikalle jo päiväsaikaan nauttimaan tapahtuma-alueen antimista jo heti porttien auettua klo 15, jotta pääset rauhassa nauttimaan Metallican keikkatunnelmasta muiden fanien kanssa!

Tapahtuma-alueelta löytyy

  • Useampia WC-alueita

  • Kaksi eri anniskelualuetta, toinen suurempi anniskelualue heti pääsisäänkäyntiä vastapäätä ja toinen pääporttien vasemmalla puolella

  • Anniskelualueilla on 1€ pantti käytössä, pantin voi palauttaa myyntipisteisiin tai pantinpalautuspisteeseen.

  • Ruokapisteitä on sijoiteltu ympäri aluetta (kuvaukset ruokapisteistä alta)

  • Kaksi vesipistettä

Tutustu alueen suuntaa-antavaan karttaan (klikkaa suuremmaksi ja lataa mukaasi!)

ALUEEN PALVELUT - RUOKA JA VIRVOKKEET

Yleisöä palvelee kaksi anniskelualuetta; suuri osa konserttialueesta on rajattu anniskelualueeksi, josta löytyy perinteisten panimotuotteiden ja viinien lisäksi myös rockhenkinen drinkkivalikoima. Anniskelualueella löytyy kirjo tuotteita: Anniskelualueella on erikoisoluita myyvä piste (isommalla anniskelualueella myös Metallica Enter Night -olutta tarjolla!), viini/shampanja-piste, erilaisia drinkkipisteitä ja normaaleja anniskelutuotteita, sekä Löfbergin piste. Anniskelualueella kiertävät KOFF:n kiertävät myyjät sekä jägerin promohenkilöt. Varauduthan todistamaan ikäsi anniskelualueiden sisäänkäynneillä virallisella henkilöllisyystodistuksella (poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti). Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Anniskelualue palvelee konserttiyleisöä noin puoli tuntia konsertin päättymisen jälkeen. Myös alkoholittomia virvoitusjuomia on alueella myynnissä ja alueella on kaksi Löfbergin kahvipistettä, jonka lisäksi alueella kiertää Löfbergin kahvimyyjät. Konserttivieraita Kantolassa palvelee myös lukuisa joukko erilaisia katuruokakojuja maailman eri keittiöistä. Ruokapisteitä on sijoitettu ympäri Kantolan tapahtumapuistoa!

Konserttivieraita Kantolassa palvelee lukuisa joukko erilaisia katuruokakojuja maailman eri keittiöistä. Ruokapisteitä on sijoitettu ympäri Kantolan tapahtumapuistoa! Tarjolla mm. Burger Beast, Street Pitas, Festarigrilli, American Burger, Nordic Kalaravintolat, Beef & Pork, Vegetarian Kitchen, Muchos Nachos, BBQ House, Funky Chicken, Kebab Explorer. Katso ruokakuvaukset alta! Ruokamaailman keittiöissä on lisäksi panostettu erityisesti kasvisruokavaihtoehtoihin sekä gluteenittomiin, maidottomiin ja laktoosittomiin annoksiin, joita on saatavilla lähes jokaisesta ravintolasta.

Vettä ja virvokkeita löytyy alueen ruokamyyntipisteistä. Alueelta löytyy myös K-Marketin kauppakontti, josta voit ostaa virvokkeita, pikkupurtavaa, sadetakkeja yms. Alueelta löytyy myös makean nälkäisille perinteistä lakua ja Kolmen Kaverin jäätelökioski.

Tapahtuman suuntaa-antava aluekartta, Oikeudet muutoksiin pidätetään. Klikkaa kuvasta suuremmaksi!

Tapahtuman suuntaa-antava aluekartta, Oikeudet muutoksiin pidätetään. Klikkaa kuvasta suuremmaksi!

burger beast.jpg

Burger Beast

MRRR! Burger Beast Food Truck on täällä taas! Mehevän artesaanileipomon briossin välistä löydät kotimaisen pientuottajan 100% Black Angus -rotukarjasta tehdyn pihvin, raikkaita kasviksia sekä mahtavat kastikkeet! Tekeepä mielesi tulisempaa Habanero Burgeria tai Vegeburgeria käsin tehdyllä falafelpihvillä, Burger Beast Food Truck tarjoilee hampurilaisesi juuri sellaisena kuin haluat!

pita-annos.jpg

Street Pitas

Street Pitas on välimerellisiä makuja ja tuoreita raaka-aineita, nopeaa palvelua ja herkullista katuruokaa. Street Pitas sai alkunsa, kun päätimme että on aika tarjota tapahtumissakin raikasta, maukasta ja täyttävää katuruokaa. Siitä asti olemme kiertäneet ympäri Suomea, tarjoten aitoa katuruokaa – suoraan vaunusta! Street Pitas on tullut tunnetuksi artesaanileipomon pitoista, jotka täytämme pientuottajien lihoilla, tuoreilla kasviksilla, yrteillä ja itsetehdyillä kastikkeilla. Ruokaa rakkaudella, jo vuodesta 2015.

american burger.jpg

American Burger

Kantola GOES AMERICA! Tänä vuonna Kantolaan kurvaa American Burger Food Truck rokkaamaan ja kokkaamaan Metallican tahtiin reheviä burgereita. Street Food Truckimme haluaa tarjota nyt kesän parasta musiikkia kuunteleville suurimmat ja mahtavimmat Ameriikan herkut – siis kesän maistuvimmat burgerit! Mehevän briossin välistä löydät niin aidot naudanliha- kuin falafelpihvitkin, suussa sulavat juustot ja tuoreet kasvikset!

festarigrilli.jpg

Festarigrilli

Festarigrillimme käy kuumana! Grilliravintolamme tarjoaa perinteisen festivaaliruoan jo yli 15 vuoden kokemuksella! Ruokateltastamme löydät grilliruokien klassikot – lihaisat makkaraperunat, suussa sulavat kanavartaat ja kebabin talon omien kastikkeiden kanssa. Tervetuloa herkuttelemaan!

beef and pork.jpg

Beef & Pork

Aito Black Angus -rotukarjasta tehty naudanlihakebab talon omassa kastikkeessa sekä kotimaisesta rypsiporsaasta valmistettu tuhti pyttipannu pitävät nälkäisenkin musiikin ystävän kylläisenä läpi koko pitkän suviyön. Tuhdit herkut siivittävät konserttivieraan raskaiden tahtien pariin! Ei muuta kuin nauttimaan!

yleiskuva 2.jpg

Nordic Kalaravintolat

Nordic Kalaravintola luo kesäfiilistä puhtaista pohjoismaisista mauista ja kotimaisista kalavesistä. Raskaamman rokin ystäville on tarjolla mehevää pariloitua pippurilohta, Aura-juustolla maustettua lohta sekä perinteisiä voissa paistettuja Kuusamon neulamuikkuja ja rapeita fish n’ chipsejä. Kalakokkiemme rakkaudella valmistamia Ahdin antimia, jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

vegetarian kitchen.jpg

Vegetarian Kitchen

Perinteisimmät festariruoat nyt myös vegenä! Kuumimmilta kesäfestareilta tutut sapuskat tarjoillaan nyt myös täysin lihattomina vaihtoehtoina! Rehdit burgerit, maistuvat hodarit, raikkaat pitat ja perinteiset wokit löydät täysin lihattomina Vegetarian Street Kitchenistä!

nachoannos.jpg

Muchos Nachos

Parhaita meksikolaisia makuja nachojen muodossa! Muchos Nachos tarjoilee nachoja aidon meksikolaisen katukeittiön tapaan pieneen ja suurempaan nälkään. Tarjolla on nachoja erilaisten lisukkeiden ja talon salsojen, guacamolen ja kastikkeiden kanssa.

yleiskuva 2.jpg

BBQ House

BBQ House tuo Metallica-faneille Etelävaltojen kuuluisan grillausperinteen – makurikkaat kastikkeet ja hitaasti kypsytetyn lihan. Murea kotimainen rypsiporsas ja rapeaksi paistettu kana tarjoillaan rouheiden lohkoperunoiden, grillatun tomaatin ja coleslawin kanssa, höystettynä erilaisilla barbecuekastikkeilla!

yleiskuva 2.jpg

Funky Chicken

Kanaherkkuja moneen makuun! Funky Chickenin keittiön rytmiryhmämme valmistaa takuumureat kanaburgerit ja meheväksi paistetun kananrinnan kesäiseen tyyliin! Tervetuloa maistamaan Kantolan kutkuttavimmat ja kotkottavimmat kanaherkut!

yleiskuva 2.jpg

Kebab Explorer

Kebab Explorer laskeutuu Kantolaan! Parhaat kebabrullat kanalla, naudalla sekä vegaanisella kebabilla, raikkaan salaatin, rouskuvien kasvisten ja maukkaiden kastikkeiden kanssa, käsin kännettynä täyttävään dürümtortillaan! Tee tutkimusmatka kebabin maailmaan!

asian kitchen.jpg

Asian Kitchen

Nihao! Aasian fresheimmät maut saman katon alta! Autenttiseen aasialaiseen tapaan valmistetut wokit aidoilla mauilla tarjoava Asian Street Kitchen loihtii Teille wokkeja vain parhaista raaka-aineista! Yön yli marinoitua possua, tofua ja kanaa oikeilla Kaukoidän kastikkeilla paistetun riisin ja nuudeleiden kera!