TAKSIT JA DROP OFF

Tapahtumapäivänä Hämeenlinnaan on odotettavissa 55 000 konserttivierasta juhlimaan Metallican kanssa, joten kaupungin kulkuväylät ja erityisesti tapahtuman sisääntuloportit tulevat ajoittain ruuhkautumaan tapahtumapäivänä, ja varaamaan hyvin aikaa, kärsivällisyyttä ja juhlamieltä konserttiin saapumiseen. Tapahtumapäivänä Hämeenlinnassa on useampia poikkeuksia liikennejärjestelyissä, luethan siis tulo-ohjeet tarkkaan läpi. Konserttipäivä on tiistaina, joka tulee ruuhkauttamaan junaliikenteen myös normaalista työliikenteestä. Suosittelemmekin näistä syistä saapumaan paikalle jo päiväsaikaan nauttimaan tapahtuma-alueen antimista jo heti porttien auettua, jotta pääset rauhassa nauttimaan Metallican keikkatunnelmasta muiden fanien kanssa!

Kartan alla lisätietoa takseille ja kyyditsijöille, luethan ohjeet tarkkaan.

Huomioithan seuraavat!

  • Vanajantie on tapahtumapäivänä yksisuuntainen, jonne ajo käy keskustan kautta.

  • Vanajantie suljetaan alkuillasta, joten Drop off -piste ei ole käytössä tapahtuman jälkeen. Sovithan siis noutopaikan esim. keskustaan.

  • Tie VT10 Kantolan läheisyyteen suljetaan ennen konsertin päättymistä tuloliikenteeltä konsertin poistumisliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Kantolaan päin ei siis pääse ajamaan VT10 kautta konsertin päätyttyä.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

TAKSIT

Takseille on varattu taksitolppapaikka Vanajantien ja Puusepänkadun risteyksessä, jonne ajo tapahtuu Hämeenlinnan keskustan kautta. Huom! Vanajantielle pääsevät ajamaan ainoastaan taksit, joilla on taksivalo katolla. Vanajantie on tapahtumapäivänä yksisuuntainen, jonka vuoksi kyseiselle parkkipaikalle ei pääse ajamaan valtatie 10 kautta.

Tästä konserttivieraat pääsevät Puusepänkatua pitkin pääportille opasteita seuraamalla. Taksitolppa palvelee sekä tapahtumaan saavuttaessa sekä sieltä poistuessa ja on sallittu ainoastaan takseille ja liikuntarajoitteisia asiakkaita kuljettaville takseille. Sijainnin löydät yllä olevasta kartasta.

DROP OFF -PISTE KYYDITSIJÖILLE klo 15 saakka

Kyydin tapahtumaan saaville järjestetään drop off -piste Vanajantien alkupäähän keskustasta saapuessa. Tähän voi pysähtyä ja jättämään kyytiläisiä päivällä ennen porttien aukeamista (klo 15), tämän jälkeen ajo Vanajantielle rauhoitetaan autoilijoilta. Kyytiläisiä ei siis pääse noutamaan konsertin jälkeen Kantolasta. Alueella on erittäin rajoitetusti tilaa ja alue tulee ruuhkautumaan tapahtumapäivänä, joten suosittelemme varaamaan aikaa alueella liikennöimiseen. Päivällä toimivan Drop off -pisteen sijainnin löydät tästä kartasta. Huomioithan, että kyytiläisiä ei pääse hakemaan konsertin jälkeen Vanajantieltä, sovittehan treffit vaikka keskustaan.

 Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kantola(at)livenation.fi, tai postata kysymyksesi konsertin Facebook-tapahtumaan.