SAAPUMINEN

Saapuminen Hämeenlinnaan ja Kantolan Tapahtumapuistoon

Metallican konsertti järjestetään Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa. Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee kävelymatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta etelään 9,5 hehtaarin puistoalueella, Vanajaveden äärellä, Kantolan teollisuusalueella.

Suosittelemme saapumaan paikalle jo päiväsaikaan nauttimaan konsertin ja tapahtuma-alueen antimista ja varaamaan mukaan reilusti juhlamieltä!

Helpoin tapa saapua Hämeenlinnaan konserttipäivänä on julkisilla kulkuvälineillä. Konserttialueelle saavutaan keskustasta kävelyreittiä Vanajantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Voit saapua alueelle kävellen tai pyörällä. Sisäänpääsyportit konserttialueelle sijaitsevat Puusepänkadulla. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa, kävelymatkaa Hämeenlinnan rautatieasemalta ja linja-autoasemalta pääporteille on noin 3 kilometriä.

OSTA MENOPALUUKYYTISI ENNAKKOON!

Hämeenlinnaan saavut helpoiten junalla tai bussilla, ja myös paluu sujuu kaikkein kätevimmin julkisilla kulkuneuvoilla! Kantolan tapahtumapuisto on vain noin 3 km päässä rautatieasemalta ja noin 3 km linja-autoasemalta sekä kaupungin keskustasta, ja sinne pääsee helposti kävellen.

Suosittelemme varaamaan junaliput konserttipäivää varten hyvissä ajoin ennakkoon, sillä kyseessä on arkipäivä, jolloin on myös paljon työmatkaliikennettä ja paikat täyttyvät nopeasti! Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa www.vr.fi.

VR järjestää myös lisäjunavuorot konsertin päättymisen jälkeen Helsinkiin ja Tampereelle. Lisäjunien lipunmyynti on parhaillaan käynnissä VR:n sivuilla, sieltä kannattaa myös tarkistaa millä kaikilla väliasemilla paluujunat pysähtyvät. Suosittelemme lämpimästi ostamaan junaliput jo etukäteen, sillä aikaisempina vuosina ne on myyty jo ennakkoon loppuun!

Myös Onnibus kuljettaa konserttivieraita keikalle ja sieltä kotiin ja kyydit ovat nyt myynnissä Onnibusin sivuilla.
Suosittelemme varaamaan bussiliput jo etukäteen, jotta varmistat paikkasi.

Autolla saapuminen ja pysäköinti

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä, mutta Metallican konserttiin tullaan järjestämään rajallinen määrä erillisiä parkkialueita. Näistä ja muista liikennejärjestelyistä tiedotetaan heti kun liikennejärjestelyt vahvistuvat.

Pysäköintipaikkoja tilausajobusseille

Tilausajobussien pysäköintipaikoista saat lisätietoja täältä.