Kartta suuntaa-antava. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Klikkaa karttaa isommaksi!

Kartta suuntaa-antava. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Klikkaa karttaa isommaksi!

SAAPUMINEN / POISTUMINEN

Saapuminen Hämeenlinnaan ja Kantolan Tapahtumapuistoon

Metallican konsertti järjestetään Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa. Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee kävelymatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta etelään 9,5 hehtaarin puistoalueella, Vanajaveden äärellä, Kantolan teollisuusalueella.

Tapahtumapäivänä Hämeenlinnaan on odotettavissa 55 000 konserttivierasta juhlimaan Metallican kanssa, joten kaupungin kulkuväylät ja erityisesti tapahtuman sisääntuloportit tulevat ajoittain ruuhkautumaan tapahtumapäivänä. Konserttipäivä on tiistaina, joka tulee ruuhkauttamaan junaliikenteen myös normaalista työliikenteestä.

Suosittelemmekin näistä syistä saapumaan paikalle jo heti porttien auettua klo 15 nauttimaan konsertin ja tapahtuma-alueen antimista ja varaamaan mukaan reilusti juhlamieltä!

Helpoin tapa saapua Hämeenlinnaan konserttipäivänä on julkisilla kulkuvälineillä. Konserttialueelle saavutaan keskustasta kävelyreittiä Vanajantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Voit saapua alueelle kävellen tai pyörällä. Sisäänpääsyportit konserttialueelle sijaitsevat Puusepänkadulla. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa, kävelymatkaa Hämeenlinnan rautatieasemalta ja linja-autoasemalta pääporteille on noin 3 kilometriä. Kävelyreitin paikalle opastaa Hämeenlinnan kaupungin opasteet, näet reitin myös tästä!

🔊 Kuuntele tapahtumapäivänä Radio Citya, konsertin FB-tapahtumaa, Twitteria, ja metallicafinland.fi -sivustoa, sillä ajankohtaista tietoa parkkipaikkojen täyttöasteesta ja liikennejärjestelyistä päivitetään näissä kanavissa!

Huomioittehan seuraavat poikkeusliikennejärjestelyt alueella!

  • Vanajantie on tapahtumapäivänä yksisuuntainen, jonne ajo käy keskustan kautta.

  • Vanajantie suljetaan alkuillasta, joten Drop off -piste peruskyytiläisille ei ole käytössä tapahtuman jälkeen. Sovithan siis noutopaikan esim. keskustaan. (Tämä ei kosketa liikuntarajoitteisia konserttivieraita)

  • Tie VT10 Kantolan läheisyyteen suljetaan ennen konsertin päättymistä tuloliikenteeltä konsertin poistumisliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Kantolaan päin ei siis pääse ajamaan VT10 kautta konsertin päätyttyä.

  • Vanajantiellä EI ole busseille soveltuvaa pysähtymispaikkaa, Vanajantielle pääsee ajamaan ainoastaan tilausajobussit, jotka ovat lunastaneet parkkipaikan. Parkkipaikat ovat loppuunmyyty. Lähin asiakkaiden jättöpaikka/noutopaikka on Hämeenlinnan keskustassa (Linja-autoaseman sijainnin löydät tästä kartasta). Huomioittehan että Vanajantieltä ei myöskään ei pääse noutamaan asiakkaita konsertin jälkeen, sillä 55 000 päinen konserttiyleisö poistuu alueelta samaan aikaan ja Kantolan alue sekä etenkin Vanajantie rauhoitetaan parkkipaikoilta poistuville autoille, pysäköinnin varanneille busseille, Onnibusseille, takseille sekä liikuntarajoitteisille asiakkaille.

Lue lisää saapumisesta:

Pyörällä

Junalla / Bussilla

Autolla

Taksit / Kyyditykset

Esteettömyys

Tilausajobussit

Poistuminen Kantolan tapahtumapuistosta

Tapahtuma päättyy n. klo 24, tapahtuma-alueen anniskelualue palvelee konserttivieraita noin puoli tuntia konsertin päättymisen jälkeen. Konsertista poistuu samaan aikaan 55 000 konserttivierasta, joten poistumiseen kannattaa varata reilusti aikaa, kärsivällisyyttä ja juhlamieltä, sillä alue tulee ruuhkautumaan kun kaikki kanssajuhlijat poistuvat alueelta samaan aikaan. Varaathan konsertin jälkeen poistumiseen reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Hämeenlinnassa on poistuvan konserttiyleisön lisäksi runsaasti liikenteen poikkeusjärjestelyjä.

Lue lisää poistumisesta:

Pyörällä

Junalla / Bussilla

Autolla

Taksit / Kyyditykset

Esteettömyys

Tilausajobussit