TALKOOLAISEKSI?

Talkootyö on tärkeä osa onnistuneen konserttikokemuksen toteuttamista. Talkoolaiset pääsevät paraatipaikalle tapahtumatuotannon maailmaan kurkistamaan, mitä kaikkea jättikonsertin tuottaminen pitää sisällään. Tapahtuman kulisseihin tutustumisesta kiinnostuneet voivat nyt hakea talkoolaisiksi Metallican jättikonserttiin Hämeenlinnaan!

Haemme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin tapahtumaviikolle.

Aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöstä ei tarvitse olla, sillä ohjeistamme sinut tuleviin tehtäviisi. Talkoolaisilta edellytämme 16 vuoden ikää ja hyvää asennetta. Päivittäinen työaika on 8 tuntia, pitäen sisällään taukoja. Talkootyöläisenä pääset nauttimaan Metallican konsertista ystäväsi kanssa. Hakuaika päättyy 24.5.2019 ja kaikkiin hakemuksen jättäneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse viimeistään 31.5.2019.

Pyrimme täyttämään talkoolaisten toiveet työvuoroista ja -päivistä mahdollisimman hyvin. Voit myös halutessasi työskennellä eri työtehtävissä tapahtumaviikolla, muistathan siis mainita asiasta hakemuksessasi jos useampi nappaa! Tehtävien tarkemmat kuvaukset löydät alta.

Metallica-konsertin talkootehtävät

Rakennustiimi (9.-16.7.)

Haluatko päästä kokemaan miten jättitapahtumat rakentuvat? Jos vastasit kyllä, niin tämä on sinua varten! Rakennustiimin tehtäviin kuuluu mm. yleisöalueen rakentaminen ja rajaaminen, somistus, backstage-maailman sisustaminen sekä muu yleinen rakennusapu alueella. Rakennustiimi vaatii ajoittain fyysistä kestävyyttä, mutta myös kevyempiä tehtäviä löytyy; tehtäviin kuuluu paljon somistustehtäviä, jotka vaativat enemmän sorminäppäryyttä sekä ongelmanratkaisukykyä, kuin fyysistä voimaa. Rakennustiimiläisten minimityöskentely on kaksi päivää. Halutessasi voit myös vaihtoehtoisesti tehdä yhden rakennus- ja yhden purkupäivän.

Opastus/infotiimi tapahtumapäivänä (16.7.)

Opastus alueella on äärimmäisen tärkeä osa asiakaskokemusta konserttipäivänä. Opastus/infotiimin tehtäviin kuuluu asiakkaiden opastaminen tapahtuma-alueella ja sen ulkopuolella, sekä konserttialueen palveluiden varmistaminen. Tehtäviä mm: asiakkaiden opastaminen parkkialueilla, sisäänkäynnin yhteydessä, konserttialueella ja alueen infopisteellä opastaminen ja alueella ohjaaminen, sekä alueen palveluiden varmistaminen. Opastustiimiläisiltä edellytetään suomen kielen taitoa.

Työvuoro loppuu ennen konsertin alkua.

Purkutiimi (19.-20.7.)

Tapahtuma-alueen onnistunut purku on yhtä tärkeä vaihe kuin tapahtuman rakentaminen! Purkutiimin tärkein tehtävä on purkaa ja pakata kaikki mitä alueelle on tuotu konserttipäivää varten. Tapahtuman purussa on tekemisen meininki ja mikäli koet olevasi ”Yes I Can” -asenteen omaava, niin tämä tehtävä on sinua varten! Purkutiimin minimityöskentely on kaksi päivää. Voit myös ottaa yhden rakennusvuoron ja yhden purkuvuoron.