TILAUSAJOBUSSIT

Tilausajobusseille on varattu järjestäjän puolesta rajallinen määrä maksullisia pysäköintipaikkoja Vanajantien varteen.
Tapahtuma päättyy n. klo 24, tapahtuma-alueen anniskelualue palvelee konserttivieraita noin puoli tuntia konsertin päättymisen jälkeen. Konsertista poistuu samaan aikaan 55 000 konserttivierasta, joten poistumiseen kannattaa varata reilusti aikaa, kärsivällisyyttä ja juhlamieltä, sillä alue tulee ruuhkautumaan kun kaikki kanssajuhlijat poistuvat alueelta samaan aikaan. Varaathan konsertin jälkeen poistumiseen reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Hämeenlinnassa on poistuvan konserttiyleisön lisäksi runsaasti liikenteen poikkeusjärjestelyjä.

- PYSÄKÖINTIPAIKAT TILAUSAJOBUSSEILLE LOPPUUNMYYTY! -

Pysäköintilupia on ollut rajallinen määrä ja ne on nyt loppuunmyyty. Pysäköintiluvasta maksaneet tilausajobussit voivat pysäköidä Vanajantien varteen, josta asiakkaat pääsevät kävelemään Puusepänkatua pitkin Kantolan tapahtumapuiston pääportille. Lisätiedot lähetetään parkkipaikkojen lunastaneille. Tilausajobusseja ei voi parkkeerata konserttialueen muille pysäköintialueille.

HUOM! Vain tilausajobussit, jotka ovat lunastaneet parkkipaikan tapahtumajärjestäjän puolesta, pääsevät kuljettamaan asiakkaansa Vanajantien varteen. Muut kuin parkkipaikan lunastaneet eivät pääse ajamaan Vanajantielle jättämään asiakkaita kyydistä / noutamaan asiakkaita konsertin jälkeen.

Hämeenlinnan kaupungin puolesta on järjestetty erillinen pysähtymis/noutopaikka busseille, jotka eivät ole lunastaneet parkkilupaa - lue lisää täältä!

Metallican_saapumisohje_tilausajoille_Page_1.jpg
Metallican_saapumisohje_tilausajoille_Page_2.jpg
Metallican_saapumisohje_tilausajoille_Page_3.jpg
Metallican_saapumisohje_tilausajoille_Page_4.jpg