PYÖRÄLLÄ SAAPUMINEN

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Tapahtumapäivänä Hämeenlinnaan on odotettavissa 55 000 konserttivierasta juhlimaan Metallican kanssa, joten kaupungin kulkuväylät ja erityisesti tapahtuman sisääntuloportit tulevat ajoittain ruuhkautumaan tapahtumapäivänä. Konserttipäivä on tiistaina, joka tulee ruuhkauttamaan junaliikenteen myös normaalista työliikenteestä.

Suosittelemmekin näistä syistä saapumaan paikalle jo heti porttien auettua klo 15 nauttimaan konsertin ja tapahtuma-alueen antimista ja varaamaan mukaan reilusti juhlamieltä!

Saapuminen pyörällä

Tapahtumapäivänä Hämeenlinnassa on useampia poikkeuksia liikennejärjestelyissä, joten suosittelemme pyörällä tapahtumaan saapuvia ajamaan tapahtuma-alueen tuntumaan keskustan kautta, reittiä Vanajantie, Kantolankatu, Luukkaankatu ja Puusepänkatu. Puusepänkadulla, ennen pääporttia, sijaitsee konserttivieraille varattu pyöräparkki, jonne pyörän voi jättää tapahtuman ajaksi omalla vastuulla. Pyöräparkin sijainnin löydät yllä olevasta kartasta.

Konserttipäivä on tiistaina, joka tulee ruuhkauttamaan junaliikenteen myös normaalista työliikenteestä. Suosittelemmekin näistä syistä saapumaan paikalle jo päiväsaikaan nauttimaan tapahtuma-alueen antimista jo heti porttien auettua, jotta pääset rauhassa nauttimaan Metallican keikkatunnelmasta muiden fanien kanssa!

Poistuminen pyörällä

Tapahtuma päättyy n. klo 24, tapahtuma-alueen anniskelualue palvelee konserttivieraita noin puoli tuntia konsertin päättymisen jälkeen. Konsertista poistuu samaan aikaan 55 000 konserttivierasta, joten poistumiseen kannattaa varata reilusti aikaa, kärsivällisyyttä ja juhlamieltä, sillä alue tulee ruuhkautumaan kun kaikki kanssajuhlijat poistuvat alueelta samaan aikaan.

Tapahtuman päätyttyä poistuminen käy alueelta kävellen samaa reittiä kuin saapuminen Puusepänkautta Luukkaankadulle, Kantolankadulle ja Vanajantielle.