POISTUMINEN

POISTUMINEN KANTOLASTA JA HÄMEENLINNASTA

Konsertin arvioitu päättymisaika on noin klo 24. Poistumiseen kannattaa varata hyvin aikaa ja kärsivällisyyttä, kun kaikki konserttivieraat poistuvat alueelta samaan aikaan.

Lukuisat ravintolat palvelevat konserttiyleisöä Hämeenlinnan keskustassa myös konsertin päättymisen jälkeen.

Hämeenlinnan tapahtumatarjonnasta ja majoitusvaihtoehdoista löytyy lisätietoja Kantolan tapahtumapuiston nettisivuilta: www.kantolaan.fi. Myös Visit Hämeenlinnan sivuilta löytyy vinkkejä Hämeenlinnassa viihtymiseen: www.visithameenlinna.fi.

LISÄJUNAT KONSERTIN JÄLKEEN

VR järjestää lisäjunavuorot konsertin päättymisen jälkeen Helsinkiin ja Tampereelle. Lisäjunien lipunmyynti on parhaillaan käynnissä VR:n sivuilla - sieltä kannattaa myös tarkistaa millä kaikilla väliasemilla paluujunat pysähtyvät. Suosittelemme lämpimästi ostamaan junaliput jo etukäteen, sillä aikaisempina vuosina ne on myyty jo ennakkoon loppuun!

Hämeenlinna-Helsinki

(IC 602) klo 01.10

(IC 604) klo 01.55

(IC 606) klo 02.30

Hämeenlinna-Tampere:

(IC 601) klo 01.45

(IC 603) klo 02:25

Myös Onnibus kuljettaa konserttivieraita keikan päättymisen jälkeen mm. Helsinkiin, Lahteen, Turkuun ja Tampereelle alkaen 14 € + 1 €! Kyydit ovat nyt myynnissä Onnibusin sivuilla. Suosittelemme varaamaan bussiliput jo etukäteen, jotta varmistat paikkasi.