ESTEETTÖMYYS - SAAPUMINEN JA ALUEELLA LIIKKUMINEN

Esteetön saapuminen Kantolan tapahtumapuistoon. Kartta suuntaa-antava, muutokset mahdollisia. Klikkaa karttaa suuremmaksi!

Esteetön saapuminen Kantolan tapahtumapuistoon. Kartta suuntaa-antava, muutokset mahdollisia. Klikkaa karttaa suuremmaksi!

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Liikuntarajoitteisille konserttivieraille tarkoitetut pyörätuoliliput, joilla taataan pääsy invakorokkeelle, on nyt loppuunmyyty. Liikuntarajoitteiset asiakkaat voivat ostaa myös normaalin pääsylipun, mutta tällä emme voi taata korokkeelle pääsyä rajallisen tilan vuoksi. Ensisijaisesti korokkeelle päästetään pyörätuolilipun ostaneet. Valitettavasti emme voi turvallisuussyistä ottaa pyörätuoliasiakkaita Golden Circleen.

Pyörätuolilla liikkuvat, sekä näkörajoitteiset asiakkaat ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat, saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla, näkörajoitteisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Tapahtuma-alueella on koroke pyörätuoleja varten sekä esteettömiä vessoja jokaisen WC-alueen yhteydessä sekä pyörätuolikorokkeen vieressä. Rampeilla ja vessoilla ei ole erikseen avustajia.

Pienen taitettavan jakkaran voi ottaa mukaan, mikäli sen tarve on ilmeinen (mm. jalka paketissa, raskauden viimeinen kolmannes). Tarvittaessa todista tarpeesi portilla esimerkiksi lääkärintodistuksella tai muulla vastaavalla dokumentilla.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä kantola(at)livenation.fi

LIIKKUMINEN TAPAHTUMA-ALUEELLA

Pyörätuolikorokkeelle ja liikuntarajoitteisille tarkoitetuille vessoille on esteetön pääsy, mutta huomioithan kuitenkin, että tapahtuma-alueella välimatkat voivat olla pitkiä ja tapahtuman lava sekä anniskelualue sijaitsevat pehmeällä nurmikolla, joka on liikuntaesteisille vaikeakulkuista maastoa ihmispaljoudessa. Tapahtuma-alueen palvelut ja kartan löydät täältä!

SAAPUMINEN ja poistuminen HÄMEENLINNAAN JA KANTOLAN TAPAHTUMAPUISTOON

Tapahtumapäivänä Hämeenlinnassa on useampia poikkeuksia liikennejärjestelyissä ja ajoittaisiin ruuhkiin on syytä varautua, joten varaathan hyvin aikaa ja malttia konserttiin saapumiseen. Huomioithan, että liikenteen sujuvuuden kannalta on tärkeää seurata opasteita navigaattorin antamien opasteiden sijaan. Portit alueelle avataan jo klo 15, joten suosittelemme saapumaan nauttimaan kesäpäivästä Kantolaan jo hyvissä ajoin ruuhkien välttämiseksi ja keikkafiiliksen varmistamiseksi!

Tapahtuma päättyy n. klo 24, tapahtuma-alueen anniskelualue palvelee konserttivieraita noin puoli tuntia konsertin päättymisen jälkeen. Konsertista poistuu samaan aikaan 55 000 konserttivierasta, joten poistumiseen kannattaa varata reilusti aikaa, kärsivällisyyttä ja juhlamieltä, sillä alue tulee ruuhkautumaan kun kaikki kanssajuhlijat poistuvat alueelta samaan aikaan. Varaathan konsertin jälkeen poistumiseen reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Hämeenlinnassa on poistuvan konserttiyleisön lisäksi runsaasti liikenteen poikkeusjärjestelyjä.

DROP OFF -PAIKKA LIIKUNTARAJOITTEISILLE

Invatakseille on varattu muulta liikenteeltä suojassa oleva pysähdys/drop off -paikka Vanajantiellä (Puusepänkadun risteyksen lähettyvillä), jonne ajo tapahtuu Hämeenlinnan keskustan kautta. Vanajantie on tapahtumapäivänä yksisuuntainen, jonka vuoksi kyseiselle parkkipaikalle ei pääse ajamaan valtatie 10 kautta. Tästä liikuntarajoitteiset konserttivieraat pääsevät Puusepänkatua pitkin pääportille opasteita seuraamalla.

Pysähdys/drop off -paikka palvelee sekä tapahtumaan saavuttaessa sekä sieltä poistuessa ja on sallittu ainoastaan liikuntarajoitteisia konserttivieraita kuljettaville invatakseille. Rajallisesta tilasta, liikennesäännöistä ja turvallisuussyistä johtuen taksit eivät voi ajaa aivan tapahtuman sisäänkäynnille. Invataksien pysähdys/drop off -paikan sijainnin näet tästä kartasta.

Liikuntarajoitteiset asiakkaat saapuvat tapahtuma-alueelle pääportista, josta heille on varattu esteetön sisääntulokaista. Tapahtumapäivänä Hämeenlinnassa on useampia poikkeuksia liikennejärjestelyissä ja ajoittaisiin ruuhkiin on syytä varautua, joten varaathan hyvin aikaa ja malttia konserttiin saapumiseen. Huomioithan, että liikenteen sujuvuuden kannalta on tärkeää seurata opasteita navigaattorin antamien opasteiden sijaan.

PARKKIPAIKKA LIIKUNTARAJOITTEISILLE

Liikuntarajoitteisille on järjestetty pysäköintialue tapahtuma-alueen läheisyydessä, jonne liikuntarajoitteisten konserttivieraiden on mahdollista hakea ennakkoon pysäköintilupaa. - Hakemusaika on päättynyt -

Parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Esteetöntä pysäköintipaikkaa voi hakea invalidipysäköintiluvalla, ilman henkilökohtaista pysäköintilupaa ei pysäköintialueelle pääse. Esteetöntä pysäköintipaikkaa on haettava ennakkoon rajallisen kapasiteetin vuoksi, paikat täytetään hakujärjestyksessä.

Vastaamme jokaiseen hakemukseen ja ajoluvat, sekä ajo-ohjeet ja kartta postitetaan luvan saaneille kesäkuussa. Huomioithan, että sähköpostin lähetys ei automaattisestii tarkoita pysäköintiluvan saamista. Saapuessasi tapahtumaan sinulla on oltava mukana saamasi ajolupa sekä henkilökohtainen invalidipysäköintilupasi.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kantola(at)livenation.fi, tai postata kysymyksesi konsertin Facebook-tapahtumaan.