KUMPPANIT

2e73bd931f974e9ab613cfcfb995634f.large.jpg

TICKETMASTER

Metallica-konsertin virallinen lipunmyyjä. Jaa tapahtumamuistosi #TicketmasterLIVE ja olemme kanssasi siellä missä tapahtuu.

RadioCity_300x300.jpg

RADIO CITY

Radio City on Suomen vanhin toiminnassa oleva kaupallinen radio. Sen juontajat tarjoilevat sinulle parhaat keikat ja tärkeimmät rockmaailman uutiset, mutta ennen kaikkea Radio City soittaa eniten rock-musiikkia, jolla on merkitystä. Sinuna kuuntelisin.

VR_IC2_300x300_2 (003).jpg

VR

Lähde Metallican keikalle mukavasti junalla! Hämeenlinnaan pääset junalla näppärästi Helsingin ja Tampereen suunnista. Keikan jälkeen lähtee sekä kaukoliikenteen että lähiliikenteen junia Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntiin. Matkalla voit virittäytyä keikkatunnelmaan ja haukata evästä ravintolavaunussa. Varmista paikkasi ja osta liput: vr.fi

logo_300x300.jpg

ONNIBUS

OnniBus.com kuljettaa keikkavieraat kotiin! Erityiset Metallica -paluukuljetukset liikennöidään mm. Helsinkiin, Lahteen, Turkuun ja Tampereelle! Linja-autot lähtevät Kantolan Tapahtumapuistosta 17.7. klo 00:30, tai myöhemmin konsertin viivästyessä. Lisätietoa osoitteesta www.onnibus.com/metallica. Varaa lippusi pian ja varmista paikkasi paluukyydissä!

KOFF_Logo_300x300.jpg

KOFF

Suomen ensimmäinen panimo perustettiin Stadin ytimeen 1819. Kaiken hauskan ytimessä ollaan muutenkin aina oltu. Parinsadan vuoden aikana on kertynyt aika hyvä käsitys siitä, mistä hyvä meno syntyy. Vaikka vuosisadat vaihtuvat, yksi asia pysyy: Kun kädessä on KOFF, jotain hauskaa tapahtuu. Nähdään keikalla!

PRF-logo+pullorivi-300_Pernod.jpg

PERNOD RICARD

Olemme Suomen alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija ja osa ranskalaista Pernod Ricardia, maailman toiseksi suurinta alkoholiyhtiötä. Valmistamme, maahantuomme, markkinoimme ja myymme yhteensä noin 400 kotimaista ja kansainvälistä alkoholituotetta. Tietotaitomme kotimaisista raaka-aineista ja markkinoista ulottuu 150 vuoden päähän. Palveluksessamme työskentelee 90 sitoutunutta ammattilaista.

NG_Logo_uusi_300x300.jpg

NORDIC GOURMET

Nordic Gourmet Oy on Suomen suurimpiin kuuluva festivaalien ja suurten tapahtumien ruokapalvelujen tuottamiseen erikoistunut catering-yritys.

Nordic Gourmetin tiimillä on kokemusta suurten ja pienempien tapahtumien ruokapalvelujen toteuttamisesta jo yli 15 vuoden ajalta. Suositut ruokamaailmamme; näyttävät food truckit ja pop-up ravintolat, joustava palvelu ja monivuotinen kokemus tapahtumaruoka-alalta takaavat onnistuneen tapahtuman cateringin.

Logo_300x300.jpg

LÖFBERGS

Olemme työstäneet hyvää makua vuodesta 1906 alkaen, jolloin Löfbergs perustettiin. Hyvä kahvi on parasta, mitä tiedämme. Intohimo hyvää kahvia kohtaan on myös kulkenut mukanamme yli sadan vuoden ajan. Vastuun ottaminen ihmisistä ja ympäristöstä on ollut itsestäänselvyys aivan yhtä kauan. Olemme yksi maailman suurimmista Luomu- ja Reilun kaupan kahvin ostajista ja paahtajista. Me työskentelemme aktiivisesti voidaksemme yhä useammin valita hyvää kahvia sertifioiduilta viljelmiltä. Teemme tämän, jotta sinä voisit aina olla varma, että kahvimme maistuu hyvältä sekä tekee hyvää.

K-market_logot_Visamaki.jpg 2.jpg

K-MARKET VISAMÄKI

K-Market Visamäki, trendikäs kyläkauppa. Palvelemme sinua koko tapahtuman ajan tapahtuma-aluella ja Visamäessä osoitteessa Visamäentie 16.