ESTEETTÖMYYS

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta.

Liput tapahtumaan on loppuunmyyty. Pyörätuolilla liikkuvat, sekä näkörajoitteiset asiakkaat ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla, näkörajoitteisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Alueella on esteettömiä vessoja jokaisen wc-alueen yhteydessä sekä pyörätuolikorokkeen vieressä.

Lisätietoja liikennejärjestelyistä julkaistaan näillä sivuilla lähempänä konserttia.

PARKKIPAIKKA LIIKUNTARAJOITTEISILLE

Liikuntarajoitteisille on järjestetty pysäköintialue tapahtuma-alueen läheisyydessä, jonne liikuntarajoitteisten konserttivieraiden on mahdollista hakea ennakkoon pysäköintilupaa. Parkkipaikan tarkka sijainti varmistuu lähempänä tapahtumaa.

Parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Esteetöntä pysäköintipaikkaa voi hakea invalidipysäköintiluvalla, ilman henkilökohtaista pysäköintilupaa ei pysäköintialueelle pääse. Esteetöntä pysäköintipaikkaa on haettava ennakkoon rajallisen kapasiteetin vuoksi, paikat täytetään hakujärjestyksessä.

Lähetä sähköpostia kantola@livenation.fi, otsikolla "Esteetön pysäköinti". Pysäköintipaikkoja voi hakea 23.6. asti.

Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

- Invalidipysäköintiluvan haltijan nimi
- Postiosoite
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Sen auton rekisterinumero, jolla saavut paikalle
- Invalidipysäköintiluvan lupanumero

Vastaamme jokaiseen hakemukseen ja ajoluvat, sekä ajo-ohjeet ja kartta postitetaan luvan saaneille kesäkuussa. Huomioithan, että sähköpostin lähetys ei automaattisesti tarkoita pysäköintiluvan saamista.

Saapuessasi tapahtumaan sinulla on oltava mukana saamasi ajolupa sekä henkilökohtainen invalidipysäköintilupasi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä kantola(at)livenation.fi